Schoonheidsinstituut Femina

Bij schoonheidsinstituut Femina gaan huidverbetering en ontspanning hand in hand.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:  schoonheidsinstituut-femina@live.nl

 

Wij maken gebruik van de exclusieve merken:

 

* SOTHYS

* Ericson Laboratoire

 

SOTHYS :  kijk op www.sothys.nl   of    www.sothys.com

 

Een verzorgd uiterlijk is één van de belangrijkste basisprincipes van een prettig leven. Weinig onderwerpen zijn zo veelbesproken als het uiterlijk. Hoewel ieder mens zich op een unieke, individuele manier bezig houdt met persoonlijke verzorging biedt Sothys met haar visie op schoonheid (in 2016 al 70 jaar) voor iedereen een mooie handreiking.

 

Stress, vermoeidheid, uitdroging, veroudering en diverse invloeden van buitenaf: de toestand en aard van uw huid "vertellen" hoe het met de huid gesteld is.

 

Als schoonheidsspecialistes van Sothys stellen wij ter voorbereiding van iedere behandeling een nauwkeurige huiddiagnose en geven wij u persoonlijk advies om uw huid beter te verzorgen.

 

Dankzij de hoge kwaliteit van de behandelingen, in combinatie met een exclusieve verzorgingsmethode voor gezicht en lichaam (digi-estétique) op basis van oosterse en westerse massagetechnieken, is Sothys dé topklasse in professionele huidverzorging.

 

Kwaliteit, genot en pure schoonheid : begrippen die kenmerkend zijn voor Sothys. Uitgerust met een eigen laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau ( tolerantie, gemak, opname ) voor een meetbare doeltreffendheid van haar producten in Brive, Frankrijk en fabriek in Miami, VS.  

Een hoofdvestiging in Parijs Rue Faubourg de saint Honoré. Via 15.000 instituten is Sothys aanwezig in meer dan 120 landen.